Dick Reus, Keurslager

Porkbest varkensvlees

Heeft u zin in een malse varkenshaas, een sappige karbonade of een kruidige speklap? U hoeft geen keukenprins(es) te zijn om een tongstrelend stukje vlees te bereiden. Begin eenvoudigweg met de keuze voor Pork Best varkensvlees. U begint dan goed, met vlees dat mals is en niet te vet of te mager. Precies goed. De basis voor deze kwaliteit wordt gelegd… op de boerderij.

Lekker vlees

Het Pork Best vlees heeft maar weinig overtollig vocht. Daardoor schroeit het karbonaadje snel dicht en blijft de binnenkant sappig. Die kwaliteit ontstaat niet bij de slager, maar op de boerderij. Zo zorgen korte transportafstanden met zo min mogelijk stress voor een smakelijk stukje vlees.

U begrijpt nu waarom Pork Best zo lekker is. Dat is geen verbeelding. Het is het resultaat van heel veel aandacht voor kwaliteit. In de gehele keten van biggenfokkerij tot slagerij. Daarna komt nog één belangrijke schakel: de bereiding door uzelf. Wilt u de kwaliteit en smaak van Pork Best ervaren, dan is het belangrijk dat u het vlees op de juiste manier bakt/braadt. Al hebt u jarenlange ervaring hiermee, vraag uw slager eens naar zijn mening. Hij zal u graag advies geven over de bereiding van Pork Best. Dat wordt genieten!

Een snelle kennismaking met Pork Best?

  • Het lekkerste varkensvlees voor fijnproevers
  • Droog in de pan, sappig op het bord
  • Uitstekende vlees/vetverhouding en volle smaak
  • Afkomstig van Hollandse boerderijen
  • Altijd vers: vandaag geslacht, morgen bij de slager
  • Eerlijk en duurzaam van boer tot bord

Dick Reus, Keurslager

Aalburgplein 59
2134DM Hoofddorp
0235654432
0235610545

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 18:00
zondag Gesloten